Vesmír - Dyer, Alan (Na vlastní oči, 2008)
Edice Na vlastní oči přináší vesmír do života. V knize jsou aktuální informace z astronomie a 3D obrázky, které vystupují ze stránek stránky a podněcují tvoji představivost úplně novým způsobem.